Yritysesittely

Styroplastin juuret ulottuvat vuoteen 1977, jolloin Olli Heliövaara perusti EPS-tehtaan Kangasalle. Nykyinen nimi Styroplast Oy ja Valkeakoskella sijaitsevat laajemmat toimitilat otettiin käyttöön 1992.

Vahvuutenamme on erikoistuminen routaeristämiseen. Tunnemme erilaisten routakohteiden vaatimukset ja palvelemme asiakkaitamme tuotteiden lisäksi myös asiantuntevalla osaamisella. Styroplast tunnetaankin EPS-eristeiden osaajana rakennusalan ammattilaisten parissa jo usean vuosikymmenen takaa.

Tehtaamme sijaitsee Valkeakoskella hyvien kulkuyhteyksien päässä 38 kilometriä Tampereelta etelään. Eristelevyjen toimitusalueemme on koko eteläinen Suomi.

Yrityksellämme on käytössä laadukkaat ja standardien mukaiset mittauslaitteistot, joilla valvomme tuotteidemme laatua jatkuvasti, jopa EPS-eristeiden tuotestandardin EN 13163 vaatimuksia tiukemmilla kriteereillä. CE-luokituksen mukaiset tuotteet ovat standardoituja ja siksi luotettavia ja laadukkaita.

Osana Finnfoam-konsernia

Styroplast Oy siirtyi tammikuussa 2018 salolaisen Finnfoam Oy:n omistukseen. Kaupalla Finnfoam halusi vahvistaa kasvuaan ja puolustaa lämmöneristeiden tuotannon säilymistä kotimaisissa käsissä sekä Valkeakoskella.

Styroplast jatkaa kaupan jälkeen Finnfoamin tytäryhtiönä itsenäisesti omalla nimellä ja brändillä. Yhtiön 15 työntekijän henkilöstö jatkaa yrityksen palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Maaliskuun alussa Styroplastin toimitusjohtajana aloitti DI Timo Huuhtanen. Styroplastin vuonna 1977 perustanut Olli Heliövaara siirtyy vuoden 2018 aikana asteittain viettämään ansaittuja eläkepäiviä. ”Uskon, että tämä oli oikea ratkaisu Styroplastin jatkuvuuden ja kehittymisen kannalta”, Heliövaara summaa.

Finnfoamin koko Suomen myyntitiimi sai kaupan myötä Styroplastin tuotteet myyntisalkkuunsa, mikä helpottaa entisestään lämmöneristetoimituksia rakennusalan asiakkaille, kun kaiken saa tilattua Finnfoamilta.