Ratkaisut

Stryroplast tarjoaa eristämisen ratkaisut rakennuksiin ja rakennusteollisuuteen. Valmistamme routa-, lattia-, seinä- ja kattoeristeitä eri puristelujuuksilla ja eri vahvuisina monipuolisesti rakentamisen käyttökohteisiin.

Tuotamme asiakkaillemme laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita EPS-eristelevyjä. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja täyttävät näin Euroopan unionin asettamat turvallisuutta, terveyttä, ympäristöä ja kuluttajansuojaa koskevat vaatimukset. Myymme tuotteitamme tukkuliikkeiden, rautakauppojen ja rakennusliikkeiden kautta.

Oikea levy oikeaan kohteeseen

Löydät sivuiltamme tietoa eri eristeistä sekä rakennusten ja piha-alueiden routaeristämiseen että lattioiden, seinien ja kattojen eristämiseen. EPS-eriste soveltuu hyvin käytettäväksi myös maanteiden siltapenkereissä, pehmeikköalueiden katu- ja tierakenteissa sekä rautatierakentamisessa.

Tuotteemme on pakattu suurpakkauksiin, joissa 24 pakettia on pakattu yhdeksi suureksi kuutioksi. Levypakkausten koko 1000 x 1200 x 500mm. Toimitamme myös irtopaketteja.

Routaeristeet

Hyvä routaeristys vähentää rakennuksen energiankulutusta. EPS-levy eristää hyvin lämmön, pitää pakkasen loitolla ja on erittäin kosteudenkestävä. Lue lisää

Lattiaeristeet

Lattiaeristeet on tarkoitettu maanvaraisten alapohjalaattojen eristämiseen pientaloissa ja teollisuus- tai liikerakennuksissa.
Lue lisää

Seinä- ja kattoeristeet

Seinä-/kattolevyjä voidaan käyttää kattoon, seinään ja talon tuuletettuun yläpohjaan. Lue lisää

Tietoa EPS-eristeistä

EPS-materiaalin hyvä lämmöneristävyys perustuu suljetussa solurakenteessa olevaan liikkumattomaan ilmaan. Lue lisää